InterestCalc

Het bepalen van een zakelijke rente op een bedrijfslening is niet eenvoudig. Een te hoge of te lage rente kan namelijk leiden tot flinke fiscale gevolgen. Ook is het inroepen van een partijen om vooraf een zakelijk rentepercentage te bepalen vaak duur en onderbouwd met ondoorzichtige benchmarks uit complexe databases.

TIPI MAAKT DIT PROCES SIMPEL EN TRANSPARANT.

Tipi heeft de innovatieve web-app InterestCalc ontwikkeld om een marktconforme rente op een bedrijfslening snel en kwalitatief goed onderbouwd te berekenen. 

InterestCalc omvat:

  • Een uniek economisch model voor het berekenen van een zakelijke rente;
  • Geen dure en complexe databases voor benchmarks;
  • Het bepalen van de credit rating van uw bedrijf;
  • Een oplossing die volledig in lijn is met huidige Nederlandse en internationale verrekenprijsregels;
  • Een oplossing die ook toe te passen is voor internationale leningen;
  • Binnen 5 minuten een rapport met een zakelijke rente. Op verzoek een op maat gemaakt en volledig fiscaal onderbouwd rapport;

Ga naar https://interestcalc.nl/ en maak gebruik van de snelste en meest betrouwbare manier om een zakelijke rente te berekenen. Voor EUR 250 exclusief BTW heeft u binnen 5 minuten een indicatief rapport met een zakelijke rente.

Wilt u naast de zakelijke rente een volledig onderbouwd transfer pricing rapport in lijn met de internationale documentatieregels, neem dan contact met ons op. Tipi levert een volledig onderbouwd rapport op basis van een InterestCalc berekening voor EUR 2.000 exclusief BTW. 

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden

Transfer pricing is de toekomst van belastingen. Wij gaan graag in gesprek hoe wij uw bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

Vincent Maessen

Oprichter Tipi Consultancy